1957 yılında Manisa’da doğdu. 1982 yılında Hacettepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. 1997 yılında Akbank bünyesinde iken; İngiltere’de, ‘TheLondon School of English’ kurumunda 3 ay süreli Yabancı Dil eğitimi aldı..1986 yılında, Akbank’ta Müfettişliğe başladı. Sırasıyla; 1993 ve 1995 yılında yine aynı Bankada Söke ve Bodrum Şube Müdürlüğü yaptı. 1997 yılında Bodrum Dışbank ve 1999 yılında Bodrum Egebank Şubelerinin açılış çalışması ve Şube Müdürlüğü görevlerini sürdürdü. 2000 yılında Egebank’ın, Oyakbank’a dönüşümüyle, anılan Bankada 2004 yılına kadar Bodrum Şube Müdürlüğü görevine devam etti. 2004-2010 yılları arasında, İngbank Ödemiş Şubesi ve 2010-2012 yılları arasında da İngbank Manisa Şubesi Müdürlüğü yaptı ve İngbank’tan emekli oldu. Bankacılık sektöründeki çalışmalarından sonra, Faktoring sektöründe idari ve satış pozisyonunda görev aldı ve bu sektörle ilgili mevzuat ve dökümantasyon çalışmaları yaptı. 2013 yılında İzmir merkezli CesaFaktoring A.Ş.’nin kuruluşunda yer alarak, aynı şirkette Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür olarak görev yaptı. Aralık/2013 ve Ekim/2015 arasında; ABC Faktoring İzmir Şubesi Müdürlüğü görevinde bulundu.