Merhaba! Ege Finans Derneği Sizinle Bir Fazla!

Finans Profesyonelleri, Akademisyenler ve Başarılı Finans Öğrencileri Ege Finans Derneği Bünyesinde Bir Araya Geldi!

Ege Finans Derneği (EFD), finans alanındaki akademisyenler, finansal kurum ve kuruluşlardaki uzman, yöneticiler ve finansçılar ile kamu ve özel sektörden finans profesyonellerini bir araya getirerek mesleki birlik ve dayanışmalarını gerçekleştirmeyi, finans mesleğinin tanıtılmasını, geliştirilmesini, mesleki ilkelerin belirlenmesini, bilimsel araştırmalar yapılmasını hedefleyen bir sivil toplum kurulışudur.

EFD halen İzmir’de bulunan tüm üniversitelerden temsilcilerin yer aldığı, Bankalar ve Aracı Kurumlarımız ile Reel Sektör kuruluşlarının temsil edildiği, VOB ve Borsa İstanbul’dan yönetici düzeyinde konularında uzman üyeleri bünyesinde barındıran bir dernektir.

2012

'den beri

On yıllık kuruluş

Seçkin Üye

cons009
cons023
Biz Kimiz?

Ekonomi ve Finans Kavramlarını Derinlemesine Anlamak ve Anlatmak İçin Bir Araya Gelmiş Bir Avuç İnsan!

Başta İzmir ve Ege Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’deki finansçıları bir araya getirmek, Finans mesleğinin geliştirilmesi, tanıtılması, mesleki ilkelerin belirlenmesine, bilimsel araştırmalar yapılmasına, finans konusunda çalışan akademisyenler ve finansal yöneticiler olarak katkıda bulunmaya çalışan bir dernektir.

Piyasa Profesyoneli
% 50
Akademisyen
% 30
Yüksek Lisans / Doktora Öğrencisi
% 10
Lisans Öğrencisi
% 20

Saygın Projeler

Morbi tincidunt enim id blandit sodales. Sed sed libero vehicula, cursus leo eget, tincidunt tortor. Vivamus ligula felis, dictum vitae tincidunt orci.

Uluslararası Bakış Açısı

Lorem enim - dolor id blandit sodales. Sed sed libero vehicula, cursus leo eget, tincidunt tortor. Vivamus ligula felis, dictum vitae massa.

Sorun Çözme

Bblandit sodales. Sed sed libero vehicula, cursus leo eget, tincidunt tortor. Vivamus ligula felis, dictum vitae massa ac, tincidunt orci.

Her Biri Alanında Uzman Seçkin Üyeler

EFD Ailesi Sizleri Bekliyor!

Kariyer basamaklarını hızla tırmanırken bazen farkına varamasak da zaman su gibi akıyor! Birey için entellektüel gelişimin sınırları da hızla yaklaşıyor: “Hiç kimse her konuda uzman olamaz!”. Farklı konularda kendini geliştirmiş seçkin bir topluluktaki sohbetlerin entellektüel hazzı ise şu dünyada deneyimlenmesi gereken masum güzelliklerden biridir.

Yönetim Kurulu

Denetim Kurulu

Danışma Kurulu

Üyeler

Ege Finans Derneği Yeni Üyelerini Arıyor!