Doğum Tarihi  : 21.10.1966

Doğum Yeri    : Lüleburgaz

Uyruğu            : Türkiye Cumhuriyeti

Medeni Hali   : Evli

Çocuk              : 1 (E)

Y.Dil                : İngilizce (Orta Düzey)

Hobileri          : Müzik aletleri çalmak, türkü söylemek, yakın siyasi tarih eserlerini okumak, sinema izlemek,atıcılık, yakıtlı ve yakıtsız kara-hava model araçlar..

İlk öğrenimini babasının memuriyeti ve tayinler nedeniyle Eldivan (Çankırı), Iğdır (Kars), Seferihisar (İzmir)’ da tamamladı. Orta öğrenimini Seferihisar ve İzmir’ de tamamladıktan sonra, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ nde lisans eğitimini tamamladı ve yüksek lisansı bırakarak Bankacılık mesleğini seçti.

Mayıs/1989 yılında memur olarak özel sektörde bankacılığa adım attı. Bankacılık kariyerini 15 yıl süre ile değişik bankalarda tamamladı.

Bankacılık alanındaki son aldığı görev; özel bir bankanın Ege Bölgesi’ ndeki Genel Müdürlük ve 9 şubesinin tasfiyesi ve akabinde TMSF bünyesinde tasfiye operasyonlarında havuz görevi gören diğer banka ile birleştirilmesi sürecinde Ege Bölge Operasyon Departmanı’ nın başında rol almak oldu.

2003 yılının sonunda Bankacılık yapmama kararı vererek, bundan sonraki misyonunu reel sektör firmalarına deneyimlerini aktarmak ve kurumsallaşma süreçlerine katkı sağlamak olarak belirledi.

2004 yılının başından günümüze kadar reel sektörde faaliyet gösteren ve finans departmanı olmayan  sektörünün öncü firmalarında finansman departmanlarını kurarak firmaların bilanço okur yazarlığı kazanması ve kurumsal yönetim şeklini benimsemeleri için tecrübelerini aktardı.

2009 yılından itibaren muhtelif firmalara Kurumsal Yönetim Danışmanlık Hizmeti verirken, 2012 yılının 2. çeyreğinin başında, Temmuz/2012 tarihinde oldukça ağır koşullar içeren T.T.K’ nun hayata geçecek olması sonucunda özellikle KOBİ ölçeğindeki firmaların süreçten çok olumsuz etkileneceği düşüncesi ile Kurumsal Yönetim Eğitim ve  Danışmanlık firmasını kurdu ve kanunun beklenen şekilde çıkmaması nedeniyle konusunda uzman kişilerden oluşan güçlü bir takımla sunmayı planladığı hizmetin değersizleşmesi paralelinde tekrar CFO konumunda çalışmak üzere bir reel sektör firmasında görevini sürdürmeye başladı ve firmanın kurumsallaşma süreçlerinde CFO ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevler aldı.

Halen Ege Finans Derneği (EFD)’ nin aktif üyesi olup, dernekte Reel Sektör Grup Başkanı olarak görev almıştır. KOBİ ölçekli firmaların kurumsallaşma süreçleri ile ilgili danışmanlık ve eğitim işlerini yürütmektedir.