1971 Antalya Kaş ilçesinde doğdu. 1994 Anadolu Üniversitesi İİBF Maliye bölümü Lisans, 1997 aynı üniversitede Muhasebe Yüksek Lisans, 2008 Afyon Koca tepe Üniversitesinde “İzmir vadeli işlem ve opsiyon borsası’nda hisse senedine dayalı futures işlemlerin spot piyasa etkinliğine katkısı: İMKB 30 endeksi için bir uygulama “ başlığı çalışması ile İşletme-Finans Doktora derecesi aldı. 1996 yılından bu yana TEMA vakfı üyesi. Mali Müşavirlik belgesi sahibidir. 2013-2014 yıllarında iki kez Dünya’da ilk kez düzenlenen Trafik festivali düzenleme kurulu başkanlığını yürüttü. KOSGEB proje danışmanlığı BAP Proje yürütücülüğü görevlerinde bulundu. 2010 yılında kurulan Uşak Üniversitesi Muhasebe ve Finans Topluluğu kurucu danışmanı. Uşak Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sürekli Eğitim Uygulama ve araştırma Merkez müdürlüklerini yürütmekte. Uşak Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölüm başkanlığı görevini sürdürüyor. Finansal piyasalar, tasarruflar, bankacılık alanlarında akademik çalışmaları bulunmaktadır.