1962 Havran/Balıkesir’de doğdu. 1979 yılında Kuleli Askeri Lisesi’nden mezun olup, Kara Harp Okulu’na devam etti. 1982 yılında Kara Harp Okulu’ndan ayrıldı.

1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu.

1989 yılında Milli Aydın Bankası T.A.Ş. – Tarişbank ’ta Bankacılık hayatına başladı. 1995 (Aralık) yılına kadar bankanın Genel Müdürlük İstihbarat Müdürlüğü bünyesinde “Mali Analist” olarak görev yaptı.

1995 yılında Finansbank İzmir şubesinde “Mali Analist” olarak çalışmalarını sürdürdü. 1997’de Mali Tahlil Bölüm Müdürü unvanı ile Finansbank Ege Bölge Mali Tahlil ekibinin yöneticisi oldu.

Finansbank’ın insan kaynağının eğitimlerinin desteklenmesinde Eğitim Bölümü bünyesinde “Eğiticinin Eğitimi” süreçleri sonrasında, banka iç eğitmeni olarak “Mali Analiz” eğitimleri vermeye başladı

2002 yılında Denizbank Ege Bölge / Ege Krediler Bölge Müdürlüğü bünyesinde “Mali Analiz ve İstihbarat Bölüm Müdürü” olarak Mali Analiz ekibinin yönetimini üstlendi. Bölge Kredi komitelerinde “kredi komitesi” üyesi olarak, Bölge yetkili kredilerde “Mali Analiz Bölüm Görüşü” bildirdi.

Denizbank’ın eğitim yapılanması olan “Deniz Akademi’de, Banka iç eğitmeni olarak 2003 – 2014 yılları arasında “Mali Analiz Teknikleri ve Kredi değerlendirme süreçleri” konulu çeşitli eğitimler verdi.

2010 yılında, Denizbank Şirinyer (İzmir) Şube Müdürü olarak çalışmaya devam etti. 2014/Ağustos’ta Çamdibi (İzmir) Şube Müdürlüğüne tayin oldu. 2015 yılbaşı itibariyle Denizbank’tan emekli oldu.

Teknik Boru Endüstriyel Sistemler Sanayi ve Ticaret A Ş firmasında 2017 – 2019 yıllarında Reel sektörde tecrübesini Finans Direktörü olarak firmanın Finansman işlerinin yönetimini üstlenerek, çalışma hayatını devam ettirdi.

Bankalarda Yönetim, Liderlik, Kültür, Motivasyon ve İnsan Kaynakları yaklaşımları konularında aldığı eğitimler desteğinde, Finansal Tablolar Analizi, Kredi Taleplerinin Değerlendirilmesi, Kredi Analizi ve Teknik Değerlendirme, Kredi Yönetimi, Erken Uyarı sistemleri / Sorunlu Krediler konulu eğitimlerde, Corbett Company firmasında 2015 yılından bu yana “yarı zamanlı” Eğitimci ve Finansal Danışman olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Yaşar Üniversitesi’nde Meslek Yüksek Okulu, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünde, “Temel Krediler, Mali Tablolar Analizi” konulu derslerde 2016 yılından bu yana “yarı zamanlı öğretim görevlisi” olarak görev almaktadır.

Ege Finans Derneği üyesi olup, Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacaktır.