DEĞERLİ EGE FİNANS DERNEĞİ ÜYELERİ

22.11.2018 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Genel Kurul sonrasında, Derneğimizde 3. Dönem için görev yapacak olan Yeni Yönetim Kurulu ve Yeni Denetim Kurulu asil ve yedek üyeler belirlenmiştir.

Bunun dışında da, Danışma Kurulu, Yönlendirme Komitesi, İstişare Kurulu, Sektör temsilci Grupları oluşturulmuş ve faaliyetlerine başlamışlardır.

1. dönem EFD açısından, büyüme ve etkinliğini arttıracağı bir dönem olacaktır. Bu amaçla, Basın ve Halklar İlişkiler ile, Dijital Medya ve Teknoloji bölümleri oluşturulmuştur. Bu şekilde yapılan çalışmaların basında daha fazla yer alması sağlanacak ve sosyal medya araçları daha yoğun kullanılacaktır. Yönetim Kurulu içerinde görev paylaşımı yapılarak, aynı anda bir çok projenin hayata geçmesi sağlanacaktır.
  2. dönemde görev yapan tüm Yönetim Kurulu ve Denetim Üyelerimiz ile, 2. Dönem Başkanımız Sayın Prof. Dr. C. Coşkun Küçüközmen’e özverileri ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Yine bu dönemde desteğini esirgemeyen üyelerimi ile, çalışmalara katkı koyan tüm arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yeni dönemde gerçekleştirme gayreti içinde olacağımız hedefler şöyle olacaktır.

• EGE FİNANS AKADEMİSİ faaliyete geçecektir.
  • Üye durumumuz gözden geçirilecek, 31.1.2019 tarihine kadar aidat borcunu ödemeyen üyeler, üyelikten çıkartılacaktır. Üye sayımızın 2021 yılı sonuna kadar 250 çıkartılacaktır.
  • GENÇ EFD oluşumu yapılacak, üniversite öğrencilerinden Aday Üyelikler alınacaktır. Bu üyeler, geleceğin EFD asil üyeleri olacaklardır.
  • Çalışma Grupları yeniden düzenlenecek ve Ocak 2018 sonuna kadar faaliyete başlayacaktır.
  • FİNANS TADINDA SOHBETLER adı altında, İş İnsanlarının konuşmacı olacağı ve her ay düzenli olarak yapılacak olan etkinlikler düzenlenecektir.
  • KOBİ firmalarına yönelik olarak, KOBİ FİNANSAL DANIŞMANLIK projesi hayata geçirilecektir.
  • Sigorta, Banka, Reel Sektör, Faktoring, Leasing ve Üniversite tarafında SEKTÖR GRUPLARI oluşturularak, bu grupların kendi sektörlerinde özel çalışmalar yapma amacında olunacaktır. Sektör Grup Başkanları belirlenmiştir.
  • Üniversiteler ile yakın ilişkiler artarak devam edecektir.
  • EFD faaliyet ofisi oluşturma yönünde çalışmalar yapılacak ve dönemde bu konunun çözümü sağlanacaktır.
  • EFD’ nin tüm Ege’de aktif olabilmesi için ŞEHİR TEMSİLCİLERİ oluşturulacaktır. Bu temsilciler de 31.3.2019 tarihine kadar aktif olarak çalışmaya başlayacaklardır.
  • Sosyal Sorumluluk Projelerinde yer alınacaktır.
  • “İzmir Finans Tarihi” konusunda bir çalışma yürütülecektir.
  • “FİNANSÇILAR ODASI” oluşturma yönünde kamu üzerinde yoğun gayretler gösterilecektir.
  • Türkiye genelinde “FİNANS DERNEKLERİ FEDERASYONU” oluşturulması için çaba gösterilecek ve öncü olunacaktır.
  • WEB sayfamızın yenilenme çalışmaları Aralık 2018 ayında tamamlanacaktır.
  • Son olarak, finans tarafında ihtiyaç olan elaman talebi ile ilgili olarak, kanunların izin verdiği oranda “İNSAN KAYNAKLARI” havuz çalışması yapılacaktır.

Yeni dönemin Derneğimiz için, Üyelerimiz için ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Yapacağımız çalışmaların Bölgemize ve Ülkemize bir katkısının olması en öncelikli hedefimiz olacaktır. Bunu gerçekleştirmek için görev süremiz olan 3 yılda çok çaba göstereceğiz.

Saygılarımla.

MEHMET VURUCU