Ege Finans Derneği
  • Dernek, İzmir ve Ege Bölgesi’ndeki kamu ve vakıf üniversitelerinin ilgili fakültelerindeki iktisat, işletme, finans mühendisliği, dış ticaret ve finansman, bankacılık ve finans gibi ya da farklı adlarla tanımlanan bölümlerin finansal iktisat, para teori ve politikası, para-banka, işletme finansmanı ve yönetimi, risk yönetimi, finans tarihi, sermaye piyasaları ve sigortacılık gibi alanlarında çalışan öğretim Devamı için...
Çalışma Komisyonları
  • - Bankalar ve Bankacılık Komisyonu
  • - Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu
  • - Danışmanlar ve Onursal Üyeler Komisyonu
  • - Dernek Adına Yayın Komisyonu
  • - Diğer Kamu Kuruluşları İle İlişkiler Komisyonu
  • - Bilgi Teknolojileri Komisyonu
Kurucu Üyeler
  • - Erdal Akbulut - Melih Akdoğan
  • - N. Oğuzhan Altay - Okan Altunakar
  • - Okan Altunakar - Hakan Başer
  • - Ş. Sertaç Çakı - Osman Cengiz
  • - Emir Çetinkaya - İlhan Çetinkaya
  • - Kemal Çağlar Çınar - Gizem Çobanoğlu

Yeni Haber:

• 28 Şubat 2013 tarihli EFD etkinliği konuğu: Prof. Dr. Vedat Akgiray.
  • 08/11/2012 tarihli EFD Genel Kurul toplantı detayları yayınlandı.
  • EFD Genel Kurul Toplantısı 08/11/2012 tarihinde gerçekleştirilecek.
  • 27/09/2012 tarihli toplantı fotoğrafları ve videoları yayınlandı.
  • "Herkes İçin Ekonomi" toplantısı 27/09/2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başkan'ın Mesajı

Başkan'ın Mesajını görüntülemek için tıklayınız

DUYURULAR

Ege Finans Derneği’nden İİBF Öğrencileri İçin Finansal Okuryazarlık Eğitimi. EÜ İİBF 17. Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi. 9 Mayıs 2014 Cuma Saat 10.00-17.00 Bornova - İZMİR Detaylar için tıklayınız