Seminer Duyurusu: -İzimder&Efd Ortak Eğitimleri- Müşteri Seçimi ve Yönetimi ile Risk Ölçümlemesi Eğitim Semineri

Eğitim Süresi                       :   2 gün

Eğitimin Amacı                    : Bu eğitimle; satıştan başlayıp fiyatlama, tahsilat, istihbarat vb. gibi konuları içine alan süreçte tüm sorunların analiz edilmesi ve kurumlardaki erken uyarı ve sinyallerle gelecek için daha doğru planlamalar yapabilmek ve riskleri kontrol altında tutabilmeyi sağlamak amaçlanmaktadır.

Eğitim Kimler Katılabilir    : Firmalardaki satış ekipleri, firmaların finansman bölümü çalışanları, yönetici adayları ve orta düzey yöneticiler.

Eğitimin İçeriği                   :

• Satış Nedir? Satış Faaliyetleri ve Satış Süreçleri Nelerdir?
  • Satış Şekilleri
  • Satışta Vadeli ve Spot Fiyat İlişkisi
  • Ekonomik Değer, Değer Temelli Fiyatlama, Tüketici Değer Algısı
  • Paranın Zaman Değeri ve Valör Nedir?
  • Satışta Tahsilat ve Tahsilat Teknikleri
  • Tahsilat Sürecinde İletişi, Tahsilat Kalitesi
  • Satışta Verimlilik Ölçümleri
  • Satış Riski Yönetimi
  • Müşteri İstihbaratı ve İstihbarat Şekilleri
  • Müşteri Ziyaretlerinde Dikkat Edilecek Hususlar
  • Müşterilerin Firma Unvanları ve Ortaklık Yapıları
  • Risk Yönetimi
  • Erken Uyarı Sinyalleri ve Alınabilecek Tedbirler
  • Teminatlı çalışma ve Teminat Türleri
  • Satış Sözleşmeleri
  • Kıymetli Evraklar
  • Cari Hesapların Takibi

Tarih:  27-28 Nisan 2019 Cumartesi ve Pazar

Saat :  10.00 – 17.00

Kurs Bedeli :  750 TL + KDV

Kursumuz En az 15 kişi olması halinde açılır.

Eğitim bedelini: T.C Ziraat Bankası, İZMİR Şubesi

Hesap No: 57355767-5001

İBAN: TR19001000137573557675001

Eğitim Yeri :  DEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunlar Derneği -İZİMDER

İletişim : (0530) 896 76 35    &      E-Mail: efd@egefinansdernegi.org

Başvuru Formu:

* Sizinle iletişime geçebilmemiz için aşağıdaki başvuru formunu eksiksiz doldurmanızı rica ederiz.

ali_sefik_sarikaya

1979 yılında Kuleli Askeri Lisesi’nden mezun oldu.1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Finansbank ve Denizbank gibi kurumlarda mali analist görevlerinde bulundu. Hâlâ Corbett Company firmasında  “yarı zamanlı” Eğitimci ve Finansal Danışman olarak aynı zamanda Yaşar Üniversitesi’nde “Temel Krediler, Mali Tablolar Analizi” konulu derslerde 2016 yılından bu yana “yarı zamanlı öğretim görevlisi” olarak görev almaktadır.

burcak_erkmen

Dokuz Eylül Üniversitesi İ.İ.B.F. 1993 yılı İşletme Bölümü mezunudur. Ege Üniversitesi’nde Pazarlama ve Stratejik Marka Yönetimi üzerine yüksek lisans yaptı. Pamukbank, Osmanlı Bankası, TEB, Esbank ve Oyakbank’ta bireysel ve ticari pazarlama görevlerinde yöneticilik yaptı. Halen Mehmet Vurucu Eğitim ve Danışmanlık Ltd.Şti.’nde eğitim koordinatörlüğü görevini yürütmekte ve üniversitelerde yarı zamanlı Öğretim elemanı olarak ders vermektedir.