10 Şubat 2016 EFD Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı

10.2.2016

10 Şubat 2016 tarihinde EFD Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı Movenpick Hotel'de gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantı ile ilgili Gündem konuları ve Başkanımızın mesajı aşağıdadır:

Fotoğraflar için tıklayınız

--------------------

GÜNDEM

1. Üye listesinin çıkarılması, referansların Excel dosyasına aktarılması, gruplandırılması ve referans üyelere bilgi verilmesi konusundaki gelişmeler hakkında YK Üyemiz Sn. RECAİ ÜSTÜN katılımcılara bilgi verecektir.

2. DEÜ İİB Mezunları Derneği (İZİMDER) ile birlikte gerçekleştirilecek olan “Mentorluk Programına Destek” konusunda gelinen aşama ve yol haritası hakkında YK Üyelerimiz Sn. MEHMET VURUCU, Sn. BİROL KAYA ve Sn. OSMAN CENGİZ katılımcılara bilgi verecektir.

3. Çanakkale (Biga) II. Bankacılık ve Finans Zirvesi etkinliği ile ilgili olarak Yrd. Doç. Dr. İsmail Seki ile yapılan telefon görüşmesine istinaden Zirve’nin 13-14 Mayıs 2016 (Cuma/Cumartesi) günlerinde gerçekleştirilmesi konusunda mutabık kalınmıştır. Bu konuda YK Üyelerimiz Sn. BİROL KAYA, Sn. İLHAN ÇETİNKAYA ve Sn. EMİR ÇETİNKAYA katılımcılara bilgi verecektir.

4. 27-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Beşeri Sermaye, Girişimcilik ve Yenilik” temalı Ege Üniversitesi “19. Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi” üçüncü gün etkinliğine destek konusunda (29 Nisan, Cuma) YK Üyelerimiz Sn. BİROL KAYA, Sn. EMİR ÇETİNKAYA ve Sn. MEHMET VURUCU katılımcılara bilgi verecektir. Bu konuda Onursal Başkanımız Sn. N. OĞUZHAN ALTAY her sene olduğu gibi bu sene de aktif bir koordinasyon rolü üstlenecektir.

5. Melek Yatırımcı Programına EFD’nin aktif ve öncü bir rol üstenilmesinin sağlanması konusunda YK Üyemiz Sn. MEHMET VURUCU katılımcılara bilgi verecektir.

-------------------